Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. kapitola

16. 3. 2014

Probudí mě bolestné sykání. Okamžitě otevřu oči a zamračím se na Krona, který se pokouší slézt z postele.

„Můžeš mi vysvětlit, co vyvádíš?“ Zamručím. Sklopí hlavu a mlčí. Povzdechnu si a posadím se k němu.

„Krone, já ti neublížím.“ Pohladím ho po tváři. Vzhlédne ke mně a dívá se mi do očí. Po chvíli přikývne a obejme mě. Přitisknu si ho k sobě a jemně ho hladím po vlasech.

„Chtěl jsem se jít napít.“ Špitne.

„Donesu ti to, ano? Ty si lehneš a budeš odpočívat.“

„Dobře.“ Znovu špitne. Pomůžu mu si lehnout a políbím ho. Pak skočím do kuchyně a udělám mu něco k jídlu. Zanesu mu to i s pitím. Tiše se do toho pustí. Posadím se k němu na postel a jemně ho hladím po paži. Nesní ani půlku a dá to zpět na tác. Trochu se zamračím, ale nic neříkám. Otočí se ke mně a chvíli si mě prohlíží.

„Co ke mně cítíš?“ Zeptá se tiše. Pousměju se.

„Dřív bych možná řekl, že tě nenávidím, ale teď.“ Pokrčím rameny.

„Teď?“ Vyčkávavě na mě hledí.

„Miluju tě.“ Nahnu se k němu a políbím ho. Zavrní a oplatí mi ho.

„Taky tě miluju.“ Přizná. Usměju se a pohladím ho po tváři.

„Ještě si lehni.“ Přikývne a lehne si na břicho. Zkontroluju mu rány a nechám ho odpočívat.

„Lehneš si ke mně?“ Zašeptá ve chvíli, kdy se zvednu.

„Tak jo.“ Kývnu. Usměje se a udělá mi místo na posteli. Lehnu si k němu a obejmu ho. Přitulí se ke mně a položí si hlavu na mou hruď. Nechám ho a jemně ho hladím po vlasech.

„Jak dlouho budu muset zůstat v posteli?“ Špitne po chvíli ticha.

„Ještě dnes bys v ní měl zůstat.“ Pohladím ho po tváři.

„Ale mě se nechce.“ Vzhlédne ke mně a udělá snad ty nejdokonalejší štěněčí oči. Povzdechnu si.

„A co by tě v ní udrželo?“ Uchichtne se a začne mě líbat. Zavrním a také ho líbám. Po chvíli se od něj odtrhnu a políbím ho na nos.

„Měl bys odpočívat.“

„Ale já odpočívám.“ Nevinně na mě zamrká a rukou zajede za mou košili. Pohladí mě po břiše. Přivřu slastně oči.

„Krone, nech toho. Jsi zraněný.“ Zavrčím.

„No a?“ Pozvedne obočí.

„Nechci ti ublížit.“

„Neublížíš mi.“ Políbí mě.

„Pomiluj mě, prosím.“ Zadívá se mi do očí. Podlehnu jeho pohledu a začnu ho líbat. Opatrně ho přetočím na záda a svléknu nám přebytečné oblečení. Polibky sjedu na krk a označkuji si ho. Začne tiše vzdychat. Pousměju se a přejdu k bradavkám. Jednu vsaji do úst a druhou začnu mučit rukou. Zasténá a prohne se ke mně. Pořádně je pomučím a opustím obě až, když jsou plně v pozoru. Polibky se pak vydám na pouť k jeho bříšku. Sténá a prohýbá se ke mně. Jazykem vjedu do jeho pupíku a poškádlím jeho okolí. Kron mi prsty zaplete do vlasů a tlačí mě k jeho již stojícímu penisu. Nenechám ho dlouho čekat. Sjedu k němu polibky a jemně ho vezmu do úst. Zasténá a znovu se ke mně prohne. Zatímco mučím jeho penis, začnu si ho připravovat. Vykřikne ve chvíli, kdy prsty poškádlím jeho prostatu. Pousměju se, pustím jeho penis z úst a vyndám prsty. Zklamaně zamručí a podívá se na mě. Usměju se a proniknu do něj svým penisem. Zasténá a okamžitě se proti mně pohne. Také zasténám a začnu se v něm pomalu, až mučivě pomalu pohybovat. Sevře v rukou prostěradlo a prohne se, aby se nějak vyrovnal s tou záplavou rozkoše. Sehnu se k němu a ukradnu si jeho rty. Tiším svými jeho steny a výkřiky rozkoše. Po chvíli trochu přidám, protože i na mě to bylo moc pomalu. Okomentuje to souhlasným stenem a začne se pohybovat proti mně. Ten lišák mě v sobě začne svírat až mě skoro připraví o rozum. Okamžitě zrychlím a vezmu do ruky i jeho penis. Mnu ho v rytmu přírazů a už mi nezbývá dech na to, abych ho líbal. O chvíli později oba vyvrcholíme. Opatrně z něj vyjdu a lehnu si k němu. Přitulí se ke mně a lenivě mě políbí. Oplatím mu polibek a pohladím ho po zpocených vlasech.

„Nepůjdeme se vykoupat?“ Usměje se na mě.

„Můžeme, ale musíš mě tam odnést.“ Zasměju se a vstanu. Vezmu ho do náruče a odnesu do koupelny. Posadím ho na stoličku a začnu napouštět vanu. Vypnu kohoutky těsně před tím, než voda přeteče přes hranu vany a přejdu ke Kronovi. Ze všeho nejdřív mu zkontroluju rány. Vypadají, že jsou v pořádku, a tak mu pomůžu do vany. Vlezu si tam za ním a nechám ho, aby se o mě opřel. Obejmu ho kolem pasu a začnu ho jemně hladit na bříšku. Vzhlédne ke mně a usměje se.

„Miluju tě.“ Zašeptá a víc se ke mně přitulí. Pohladím ho po tváři.

„Taky tě miluju.“ Přiznám. Nádherně se usměje a začne mě líbat. Oplácím mu to a mé prsty se rozeběhnou po jeho těle. Vzrušeně mi vzdychne do úst.

„Chci tě.“ Zašeptá.

„Ale ale, ty jsi dneska nějaký nenasytný.“ Pozvedne obočí.

„A ty se mi divíš? Nemůžu za to, že mě svádíš.“ Zamrkám.

„Takže je to ještě moje chyba?“

„Samozřejmě, a proto mi musíš s tím pomoct.“ Líbne mě na nos. Jemně ho kousnu do krčku a začnu ho líbat.

„Potvůrko.“ Zavrním mezi polibky. Jen se zatetelí blahem a víc se ke mně přitiskne, abych cítil jeho vzrušení. Nechám ho, aby si na mě sedl obkročmo a pomůžu mu na svůj penis. Zasténá, když dosedne a začne se pomalu pohybovat. Nechám ho určovat tempo a jednou rukou mu pomáhám. Tou druhou se vydám na pouť po jeho těle. Sténá a začne zrychlovat. Nechám ho a sevřu v rukou jeho penis. Vykřikne a po chvíli spolu vyvrcholíme. Nechám ho ze mě slézt a přitulím si ho k sobě. Zavrní a políbí mě.

„Jsi ten nejlepší milenec, jakého jsem kdy měl.“ Položí si hlavu na mou hruď. Pozvednu obočí.

„Ty jsi už někoho měl?“ Ošije se a nervózně se na mě podívá.

„Otec mě strčil do postele svému generálovi.“ Špitne opatrně. Vztekle přivřu oči, ale pak se rychle uklidním.

„Vyřídím si to s ním.“ Pohladím ho. Přikývne. Usměju se na něj a líbnu ho na nos.

„Netrap se tím, miláčku.“ Začnu ho umývat. Nechá se a pak umyje mě. Opláchnu nás a vypustím vodu. Vylezeme z vody a já nás utřu. V náručí ho pak donesu do postele.

„Odpočiň si.“ Kývne.

„Ty někam jdeš?“ Opatrně se na mě podívá.

„Musím si něco zařídit.“ Políbím ho.

„Do hodiny jsem zpět, ano?“ Přikývne. Znovu ho políbím a počkám až zavře oči. Pak teprve odejdu. Zajistím pokoj tak, aby tam nikdo nesměl, a zmizím do knihovny. Najdu svazek o peklu a listuji jím dokud nenajdu rituál na otevření brány. Zajdu pak do mučírny a vezmu si své nástroje. Vrátím se do knihovny, ujistím se, že mám všechno, a otevřu bránu. Vejdu do pekla a rozhodnu se nejdřív najít toho generála. Chvíli bloudím než narazím na stráže. Výhružkami je dostanu tam, kde je chci mít a vydoluji z nich, kde je generál. Nechám je na pospas osudu a vydám se do generálova bytu. Vloupu se dovnitř a prohledám snad každý pokoj než ho najdu v ložnici spát na posteli. Ušklíbnu se a opatrně ho pevně přivážu k posteli. Dám mu roubík a odhrnu peřinu. Je nahý. To mi vyhovuje. Znovu se ušklíbnu a začnu ho kastrovat. Bolest ho probudí a zařve. Bohudík to roubík ztlumí, jinak by sem vtrhli všichni démoni, co jsou v pekle. Dodělám to a zastavím krvácení. Nechci, aby mi umřel. Třeští na mě oči a bolestně sténá. Odfrknu si.

„Myslel jsem, že generálové víc vydrží. Vypadá to, že úroveň klesá i tady v pekle.“ Třísknu ho důtkami do břicha. Vykřikne a ještě víc na mě vytřeští oči. A to jsem si myslel, že víc to nejde. Hraju si s ním snad hodinu než upadne do bezvědomí. Odvážu ho a vytáhnu mu roubík. Odmažu mu z mysli mou tvář a ztratím se zpět za Kronem.  Nejdříve zajdu do mučírny a vrátím tam nástroje. Tedy nejdříve je pořádně umyju od krve a promažu. Pak se stavím ještě v koupelně a pořádně se vydrhnu, aby Kron nepoznal, co jsem dělal. Musím se namydlit dvakrát než ta krev pustí. A vlasy musím umýt snad třikrát za sebou. Ta jejich krev hodně rychle schne a je pak skoro nemožné ji ze sebe smít. Oblečení musím vyhodit. Je nepoužitelné. Ještě že mám v koupelně náhradní. Obléknu se a odjistím pokoj. Vklouznu dovnitř a vklouznu k němu do postele. Zamručí něco ze spánku a přitulí se ke mně. Usměju se a obejmu ho. Hladím ho po zádech a sem tam ho políbím do vlasů. Probudí se o několik hodin později a kouzelně se na mě usměje.

„Ahoj.“

„Ahoj.“ Vrátím mu pozdrav a políbím ho. Oplatí mi polibek a rukou zabloudí za košili.

„Lásko, to ještě nemáš dost?“ Pozvednu obočí.

„Nemůžu za to, že jsi tak sexy.“ Zamručí a přisaje se na můj krk. Vzdychnu a povalím ho pod sebe.

„Krone, ty potvůrko.“ Zavrním a začnu ho líbat. Okamžitě ze mě strhá oblečení a začne spokojeně rukama bloudit po mém těle. Vzdychám mu do úst a také ho začnu vzrušovat. Zasténá a prohne se ke mně.

„Pojď už.“ Políbí mě vzrušeně. Usměju se a opatrně do něj proniknu. Zasténá a okamžitě se proti mně pohne. Začnu se v něm pohybovat a líbám ho po těle. Sténá a nastavuje své dychtivé tělo mým polibkům. Trochu zrychlím a přisaji se mu na krk. Udělám mu další cucflek. Zavrčí něco nesrozumitelného a okamžitě se přisaje k tomu mému krku. Nechám si udělat cucflek a vezmu jeho penis do ruky. Vykřikne a prohne se ke mně. Ještě trochu zrychlím a ve chvíli, kdy má vyvrcholit, stisknu jeho penis u kořene. Nebezpečně zavrčí, když nevyvrcholí. Jen se uculím a povalím ho nad sebe. Překvapeně zamrká a začne se pomalu pohybovat po celé délce mého penisu. Nechám ho a jen jednou rukou mu pomáhám. Tou druhou stisknu jednu jeho bradavku a začnu ji mučit. Sténá. Zvrátí hlavu a zapře se o má kolena. V tu chvíli vypadá tak neodolatelně, že si ho přitáhnu k sobě a začnu ho líbat. Zároveň začnu do něj přirážet a nutím ho zrychlit. Podvolí se a zrychlí. Ve chvíli, kdy se už blížím k vrcholu, vezmu jeho penis a začnu ho mnout. Vykřikne a po chvíli vyvrcholíme společně. Nechám ho ze mě slézt a přitulím si ho k sobě. Políbím ho do vlasů a přikreji nás. Jen něco zamručí a usne. Pousměju se a také po chvíli usnu.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář